qui som

La Núria és…

una professional que observa el cos integrant tot allò que en forma part. El cuida, el mima i et dóna eines per conviure amb ell acceptant el que en aquell moment et pot donar, i demanant-li, si és possible, una mica més des del respecte.

És ambiciosa, amb ganes d’aprendre i de conèixer. Actualitzant-se per apropar-se a les persones íntegrament.

Sento que la Núria vol construir aquest projecte per dotar a les dones de coneixement sobre el seu cos, sobre el seu funcionament i sobretot per prevenir i cuidar-lo de la manera més respectuosa possible. Però també per donar-li veu, perquè sigui vist des de dins, perquè aprenguem a cuidar-lo acceptant allò que ens dóna i per com és, però sobretot per empoderar i construir més confiança cap a nosaltres mateixes.

L’Alba és…

Coincidir amb gent que has conviscut al llarg de la infantesa fa que acabis redescobrint una persona nova, això és el que m’ha passat amb l’Alba.

El retrobament ha fet que trobés una dona empoderada amb les idees clares i saben cap on havia d’anar per posar en marxa el que anhelava a dins seu. Diu les coses quan les ha de dir d’una manera adequada i justa. Empatitza fàcilment amb les persones i sobretot apassionada per la seva família i per la feina ben feta. És una persona delicada, empàtica i amb ganes d’anar més enllà alhora de treballar amb les persones.

Per ella dur a terme Lilà és la manera que té d’oferir un treball que li hauria agradat rebre. És generar un projecte pensat en la globalitat de la dona tenint en compte totes les seves vessants i així dotar d’eines necessàries perquè les dones puguin autoempoderar-se i disfrutar cada procés nou de la vida.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar